Seizoen 2019-2020

Jos Zillekens benoemd tot Erelid van de Prinsegarde Zitterd.

Jos Zillekens en Luc Jacobs

Op voordracht van het bestuur hebben de leden van de Prinsegarde Zitterd ingestemd met het benoemen van Jos Zillekens tot erelid van de Prinsegarde Zitterd. De officiële benoeming van Jos als erelid gebeurde zondagmiddag 10-11-2019 jongstleden na zijn installatie als nieuw lid van Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd. 

Jos werd in november 2009 lid van de Prinsegarde Zitterd en verlaat dus na 10 jaar lidmaatschap de Garde. In deze 10 jaar heeft Jos zich zeer verdienstelijk ingezet voor de Prinsegarde en verschillende taken op zich genomen. Zo was Jos afgelopen 5 jaar penningmeester en zorgde hij mede ervoor dat de aanschaf van nieuwe garde pakken mogelijk was.

Namens de gehele vereniging wensen wij Jos heel veel succes met zijn activiteiten bij De Marotte waar hij met zijn vastelaovend lievend hart zich met volle energie zal gaan inzetten om de Zittesje Vastelaovend traditie voort te zetten. Wij wensen Jos nogmaals proficiat met zijn benoeming tot Erelid van de Prinsgarde Sittard en  danken hem voor zijn inzet binnen onze vereniging. 

Guido van den Heuvel aangesteld als nieuwe penningmeester van de Prinsegarde Zitterd

Guido van den Heuvel

Het bestuur is heel blij te kunnen melden dat na een korte zoektocht een nieuwe penningmeester is gevonden. Na het vertrek van Jos Zillekens heeft, na unaniem te zijn gekozen, Guido van den Heuvel de taak van penningmeester overgenomen.

Het bestuur en leden wenst Guido veel succes in zijn nieuwe functie.Bewerken